Изабери језик:

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ ГЕОПОЛИТИКА И КРИПТОПОЛИТИКА

У Конференцијској сали Института за политичке студије, Београд, у понедељак, 24. јуна 2024. године, са почетком у 12.00 часова, у организацији Центра за политичку теорију, одржана је промоција књиге ГЕОПОЛИТИКА И КРИПТОПОЛИТИКА, која је недавно изашла из штампе у издању издавачке куће Catena Mundi.

Присутне су поздравили др Марија Ђорић, помоћник директора за научноистраживачки рад и др Љубиша Деспотовић, научни саветник и руководилац Центра за политичку теорију Института за политичке студије. Затим су о књизи говорили: Бранимир Нешић, директор издавачке куће Catena Mundi; Милош Кнежевић, политиколог и дугогодишњи сарадник Института за политичке студије; др Миломир Степић, научни саветник и руководилац Центра за геополитику ИПС; и на самом крају аутори монографије, др Вања Глишин, научни сарадник ИПС и др Љубиша Деспотовић. 

Презентована књига представља резултат дугогодишњег заједничког рада аутора, који су настојали да, теоријски темељно, научно засновано и методолошки прецизно, одговоре на актуелне проблеме и процесе који се тичу вишедеценијских манипулација науком, технологијом и медијима у контексту криптополитичких интереса и конспиролошког поретка моћи.

Галерија