Изабери језик:

НАГРАДА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО ДР ЗОРАНУ МИЛОШЕВИЋУ

У Зворнику, Р. Српска, на 7. Дринским књижевним сусретима које организује издавачка кућа АСоглас (уредник Дејан Спасојевић, дипломирани правник), др Зорану Милошевићу, научном саветнику, додељена је Награда за животно дело у области науке.

Додела награда је одржана у Дому културе у Зворнику. Истовремено је великом српском песнику, Љубивоју Ршумовићу додељена Награда за животно дело у области књижевности. Можемо да кажемо да су обе награде завршиле у рукама великих и заслужних људи, који су своје животе посветили послу који највише воле, као и свом народу.

Награда за животно дело се састоји од раскошне Повеље, новчане награде и могућности да се у овој издавачкој кући одштампа једна ауторова до сада необјављена књига. По избору награђеног др Милошевића, то ће бити зборник научних радова: „Светост – култура – геополитика“. Рукопис је у припреми за штампу, а књига ће се појавити у издаваштву АСогласа почетком 2024. године.

Добитницима награда честитамо, а уреднику Дејану Спасојевићу се захваљујемо на доброј организацији манифестације и избору награђених.

Галерија